Op de set als baby model

Mijn baby als modelStel je hebt samen met je baby je eerste modellen opdracht binnengehaald, hoe gaat het er uiteindelijk aan toe op de set? Wat als mijn baby erg vervelend is en bijvoorbeeld een huilbui krijgt? En houden de mensen op set rekening met bijvoorbeeld het voedings schema van mijn baby?

Tijdens de uitvoer van de opdracht zal de organisatie zoveel mogelijk rekening houden met het ritme van het baby model, om er zo voor te zorgen dat de baby het meest op zijn gemak is tijdens de opdracht. Zo zullen opdrachten vaak in de ochtend worden uitgevoerd en net nadat een baby zijn of haar voeding heeft gehad. Daarnaast zorgt men ervoor dat de opdracht wordt uitgevoerd in een rustige omgeving waar niet al teveel mensen bij aanwezig zijn, zodat de baby op zijn gemak is om de modellen opdracht uit te voeren.

Omdat de commercial op de afgesproken dag af moet zijn, is het vaak zo dat er meerdere baby modellen aanwezig zijn op een set. Het kan natuurlijk voorkomen dat een van de baby’s geen zin heeft om mee te werken, doordat er meerdere modellen aanwezig kan er dan snel worden overgeschakeld naar een ander baby model zodat de opname wel gewoon door kan gaan.

Kortom: Wanneer je op de set komt met je baby zal er een rustige omgeving zijn gecreëerd waarin het kind zich op zijn gemak voelt. Mocht het baby model niet mee willen werken is er niets aan de hand, dan zal de organisatie overschakelen op een van de baby modellen welke de reserverol hebben.

Wil je weten hoe andere ouders hun ervaring met hun kind als baby model hebben beleefd, kijk dan op de baby model ervaringen pagina!