Ervaringen van ouders van een baby model

Het is als ouder altijd prettig om te weten wat de ervaring van andere ouders zijn die ook hun baby als model hebben ingeschreven. Wij hebben een aantal ouders gevraagd hun mening te geven over de opdrachten die zij hebben uitgevoerd met hun baby:

Ik heb samen met mijn zoontje twee opdrachten gedaan voor een groot warenhuis. Mijn baby mocht spelen en speelgoed en terwijl hij dat deed werden er foto’s gemaakt, welke zijn afgedrukt in een brochure. Geweldig om je baby te zien op de cover van een brochure! Mijn zoontje vond het geweldig om te doen!
C. Berkel, Leidschendam

Mijn dochter heeft meegespeeld in Nederlands meest bekende soap serie. De producenten hadden een aantal figuranten nodig voor een scene in het ziekenhuis op de kraamafdeling. De begeleiding was erg goed geregeld, de mensen die ons begeleidde hadden verstand van zaken! Helaas vond mijn dochter het minder waardoor wij besloten hebben ons kind uit te schrijven en geen modellen opdrachten meer aan te nemen.
K.S. Kromweijd, Haarlem

Heeft je zelf ervaring met je baby als model en wil je deze delen? Neem dan contact met ons op via de contact pagina!